Kontakt: 00386 41 854 333

    Sledite nam:

Image Alt

Politika zasebnosti

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu www.akademijavrednot.si

Splošni pogoji prejemanja e-novic. S prijavo se strinjate s pogoji prejemanja e-novic Lumie – Akademije vrednot.

S prijavo na e-novice na spletni strani www.akademijavrednot.si  prejemnik dovoli Lumii – Akademiji vrednot zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, št. 94/07 z dne 16. 10. 2007).

Lumia – Akademija vrednot  (upravljalec) bo podatke, ki jih pridobi pri prijavi na spletni strani www.akademijavrednoti.si , uporabljala izključno za naslednje namene:

  • pošiljanje e-novic po e-pošti;
  • pošiljanje e-poštnih sporočil z informacijami o novostih, dogodkih, ponudbah in ugodnostih, največ 1 krat mesečno (izjema so občasni brezplačni nasveti);
  • komuniciranje v zvezi z e-novicami ali naročilom;
  • za izvedbo nagradne igre s sodelujočimi po e-pošti;
  • statistične in tržne analize; segmentacija uporabnikov; sledenje klikom in odpiranjem e-pošte za izboljševanje in personalizacijo vsebine e-pošte;

 

Upravljalec bo pridobljene podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upravljalec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Upravljalec hrani osebne podatke do preklica uporabnika.

 

Pridobljeni podatki, ki se hranijo:

  • e-poštni naslov: trajno oziroma do preklica s strani njegovega imetnika;
  • ime in priimek: trajno zaradi potreb po personaliziranem pošiljanju e-sporočil;
  • katera sporočila je uporabnik odprl in katere povezave je v sporočilih kliknil.

 

Upravljalec osebnih podatkov mora uporabniku na njegovo zahtevo:

  • potrditi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne, in mu omogočiti vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj, ter njihovo prepisovanje ali kopiranje;
  • posredovati izpis osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj;
  • dati informacijo o metodah obdelave podatkov.

 

 

Prijavite se na naše novice in bodite vedno na tekočem z dogajanjem pri Lumii – Akademiji vrednot.