Kontakt: 00386 41 854 333

    Sledite nam:

Image Alt

Akademija vrednot

V šolsko leto 2019/2020 z Lumio

Naše izobraževalne vsebine, o kulturi lepega vedenja, ki jih izvajamo na sodoben in mladim zanimiv način, je Zavod RS za šolstvo uvrstil v svoj Katalog programov zunanjih izvajalcev obveznih izbirnih vsebin in interesnih dejavnosti.

Bonton in lepo vedenje kot vrednota, so nuja današnje družbe. Gre za spretnosti, zaradi katerih posamezniki izstopajo iz povprečja. Zgodnje spoznavanje le-teh, pa je ključnega pomena. Doma, v šoli, v družbi vrstnikov, na družabnih dogodkih, na zmenkih, socialnih omrežjih, povsod je zaželeno lepo vedenje. Najstniki seveda niso nikakršna izjema.

Presrečni smo in se veselimo sodelovanja z vsemi srednjimi šolami in starši, ker najbolje vedo kaj mladim prinaša dodano vrednost in jim bo v življenju koristilo. Predvsem pa se veselimo dela z najstniki, ki se bodo v naši družbi, na zabaven način, naučili veliko novega in uporabnega.

Na tej povezavi si lahko (med 33. in 38. stranjo) pogledate sveže programe, ki jih je za srednješolce pripravila Lumia – Akademija vrednot

Povezava do kataloga – KLIK